Uw advertentie hier?
Uw advertentie hier?
Vele voordelen

Voor de werkende mensen die gebruik maken van het openbaar vervoer, kan de korting van een NS abonnement en hoop geld schelen. Je kan verschillende abonnementen kopen bij de NS. Zo is er de maand traject kaart die ervoor zorgt dat je op elk ogenblik de trein tussen twee stations kunt pakken zonder nog verder te hoeven betalen. Nog voordeliger is het echter als je een korting abonnement koopt voor bijvoorbeeld de daluren. Mensen die met zo’n kaart reizen kunnen voor heel weinig geld buiten de spits om met korting tot 40% reizen, en met sommige abonnementen zelfs gratis! Zo’n korting is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

NS Kortingskaart

Om reizen voor de frequente reizigers goedkoper te maken, heeft de NS de NS kortingskaart in het leven geroepen. Als je in bezit bent van een kortingskaart kun je je NS treinkaartjes met korting kopen bij de automaten. Met behulp van een NS kortingskaart kun je reizen kun je je treinkaartje kopen met 20 tot wel 40% korting.
 
Het nadeel van de NS kortingskaart is dat, voordat je de korting ontvangt, je eerst zo’n kaart moet kopen. Dit is meestal toch nog een dure aangelegenheid. Als je je inschrijft op treinkaartjes NS, wordt je automatisch op de hoogte gehouden wanneer er korting aanbiedingen zijn voor kortingskaarten. Heb je toch liever een abonnement dan een kortingskaart? Kijk dan snel bij NS treinabonnement!

Terug naar Treinkaartjes