Uw advertentie hier?
Uw advertentie hier?
Korting Treinkaartjes Kruidvat

De treinkaartjes met korting zijn vaak slechts een korte tijd geldig, maar dien je wel vóór die periode aan te schaffen. Omdat er altijd mensen zijn die door omstandigheden het kaartje niet meer kunnen gebruiken ontstaat er een aanbod in NS treinkaartjes van het Kruidvat. Deze kaartjes kun je vaak nóg goedkoper dan de originele aanbiedingsprijs kopen, je moet alleen weten waar je moet zoeken en wanneer. 

Doordat de winkels zoals Kruidvat constant veranderen van de aanbiedingen, is het ook belangrijk om te weten wanneer er welke actie lopend is. Zo kunnen de acties verschillen tussen bijvoorbeeld dagretourtjes en enkele reizen. Ben jij lekker op vakantie geweest en moet je via Schiphol met de trein terug naar huis? Dan is het kijken naar de acties rondom enkele reizen een goede manier om (wellicht) voordeliger te kunnen reizen.

Actie treinkaartjes via Kruidvat

Helaas moeten wij je vertellen dat het vinden van een NS Dagkaartje voor maar €5,50 je vandaag de dag niet meer gaat lukken. De tarieven van de actie tickets liggen nu vaak tussen de €10 en de €15, een stuk hoger dan enkele jaren geleden inderdaad. 

Maar doordat de tarieven zo omhoog zijn geschoten, is het juist nog belangrijker om de goede kortingen te vinden voor jou treinreizen. Tegenwoordig zijn de meeste kortingen pas te verzilveren wanneer je een e-ticket koopt. 

Terug naar Treinkaartjes